Villkor & Information

Snabbinformation

    • Frakt -fraktfritt
    • Inget minimibelopp vid köp.
    • Var noga att uppge rätt uppgifter om dig då du beställer varor.

  • Leveranstid 3-7 vardagar.
  • Åldersgräns för köp: 18 år.
  • Kundtjänst hittar du här, via e-post  lammlyckan@outlook.com. Vårt mål är att ha nöjda kunder och kunder som återkommer till oss.


Priser
Moms ingår i priset med 25%.

Betalningssätt
Vi ser helst att du betalar till vårt Bankgiro, men det går också att använda de på sidan erbjudna betalsätten

Betalning och frakt avser köp inom Sverige. Vid beställningar från annat land inom europa kan priset behövas justeras så var god kontakta oss innan köp så hittar vi en lösning på frakt.

Leverans
Inom Sverige med Postnord . Vår ambition är att skicka din vara inom 1-3 arbetsdagar efter vi fått din beställning, men med reservation för förseningar. Leveransen med Postnord brukar sedan ta ungefär 2-3 dagar. Över 5 arbetsdagars försening kontaktar vi dig för konsultation för att komma överens om hur du vill göra med beställningen, du har rätt att ångra ditt köp.

Försändelser med Postnord sms- eller e-postaviseras, så var observant på att du anger rätt mobilnummer och e-post. För att hämta ut ditt paket behöver du kolli-/brev-ID samt legitimation.

Alla paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar innan de returneras åter till oss, läs mer om detta under "outlösta paket".

Outlösta paket
Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokalerhttp: www.riksdagen.se Vid outlösta paket debiterar vi den avgift om 395 kr (exl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.
Transportskada
Skulle du vid mottagandet upptäcka att försändelsen är transportskadad, ska du i första hand reklamera detta direkt till utlämningsstället och senast inom 2-3 dagar, medtag det skadade emballaget. Du kontaktar även oss för reklamation då vi ansvarar för att leveranserna kommer fram till dig välbehållna.

Öppet köp och bytesrätt
Kontakta oss om du av någon anledning ångrar, vill byta eller inte är nöjd med den varan du köpt hos oss. Du har full rätt att enligt Konsumentköplagen, www.konsumentverket.se. och Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler: se www.riksdagen.se byta till annan produkt eller ångra köp inom 14 dagar. Detta förutsätter att varan returneras i originalskick, alltså oanvänd och med samtliga etiketter kvar på varan och eventuell förpackning bibehållen.
Vid ånger eller bytesrätt betalar vi tillbaka värdet på varan men EJ frakt. Vi står självklart för returfrakt om en produkt har visat sig vara felakatig.

 

Återbetalning

Betalade du direkt till Lammlykans bankgiro så får du återbetalning av oss. Betalade du med kort vid köpet, så går återbetalningen via den betaltjänst du valde. LammLyckan sparar aldrig dina kortuppgifter.
Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).